Skip to Content

Strategische bendevorming tussen &KOO en The Maffia.be

Al meer dan 15 jaar verenigt The Maffia de beste freelancers in dit land. Recent is het collectief een alliantie aangegaan met &KOO (Cronos Groep) om het potentieel van de snel groeiende freelance markt verder uit te diepen.

 In een steeds meer geconnecteerde, maar ook gefragmenteerde samenleving, wil The Maffia mensen bij elkaar brengen. Opdrachtgevers persoonlijk helpen in hun zoektocht naar de juiste freelancer én freelancers coachen in hun loopbaan. 

Een taak geknipt voor Maffia’s Godmother & Fixer Inge Crauwels, zelf al enkele jaren aan het freelancen. Geruggesteund door Godfather van het eerste uur Philip Maes en hun nieuwe partner &KOO. Die laatste brengt naast financiële inbreng ook een pak ondernemingservaring mee. Zo kan The Maffia uitgroeien tot dé partner voor freelancers en opdrachtgevers. 

Inge Crauwels: ‘Freelancen is economisch en sociaal gezien interessant, het is een wereldwijde trend. Freelancers zoeken een betere balans en houden van afwisseling. Daarnaast staan independent professionals - zoals wij freelancers noemen - ook voor kwaliteit en passie. Door hen samen te brengen in onze famiglia, kunnen we ook hun belangen behartigen en indien nodig verdedigen. 

We zien ook dat het communicatiemodel en de manier van werken op een kantelpunt staan. Samen met onze Family members ontplooien we daarom volop nieuwe initiatieven om het leven van de freelancer nog aangenamer en interessanter te maken. En met de reclamebureaus en adverteerders willen we de toekomst van ons vak en onze sector verzekeren en faciliteren.’ 

Inge Vander Velpen: ‘&KOO is bijzonder blij The Maffia in haar netwerk te verwelkomen. Met Inge en Philip hebben we twee volbloed experten die gedreven zijn om de juiste mensen bij elkaar te brengen. In de markt zien we deze vraag niet alleen bij bureaus maar ook bij adverteerders. Vaak gaat het niet alleen om pure reclame opdrachten maar ook om innovatie en/of marketing automation projecten. 

Als &KOO zullen we Inge en Philip -bottom up- ondersteunen om hun bedrijf uit te bouwen en profielen voor de toekomst in één grote familie samen te brengen. 

TheMaffia.be herbergt alle freelance profielen uit de reclamewereld: van artdirectors tot copywriters, accounts, vertalers, designers, fotografen, strategen, search specialisten,... ‘Via ons platform helpen we bureaus en communicatiedepartementen van adverteerders aan extra mankracht of tijdelijke vervangingen,’ zegt Inge Crauwels. ‘Ook de kleinere adverteerder kan bij ons terecht. Wij zoeken voor hen precies die freelance profielen waar ze naar op zoek zijn.’ 

Zelf een Maffia Member vinden kan op de website of schakel Inge in, op +32 473 23 18 12 - fixer@themaffia.be

Over &KOO

Informatie over &KOO

&KOO werd opgericht in 2015 in Gent. Het netwerk, dat toebehoort tot de Cronos groep, bestaat uit 18 marketing & communicatie bedrijven : 99stories, Invisible Puppy, Lunar Gravity, Dallas Antwerp, Faith, We Like You, Needle, Walkie Talkie, Makeout, Boson, Klein., The Maffia, nøcomputer, Pickles Agency, Musketon, Ship of Fools, Milk and Cookies en Us by night.

&KOO adviseert en realiseert uw communicatie- en digitale innovatiestrategie en lanceert meteen ook uw applicaties, web(shop) platformen en toepassingen naar gebruikers toe in samenwerking met verschillende Cronos &KOO bedrijven.

&KOO
F. Lousbergskaai 106 Bus 20
9000 Gent